ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Τσουκαλάς Βασίλειος | Χωματουργικές Εργασίες Κως


Η επιχείρησή μας “ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κω, διαθέτοντας το απαραίτητο έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, όσο και σύγχρονο εξοπλισμό μπορεί να αναλάβει κάθε χωματουργική εργασία, από το αρχικό μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς απρόοπτα και κανενός είδους πρόβλημα.

Με μεράκι για την δουλειά μας και επιμονή στη λεπτομέρεια και την ικανοποίηση του πελάτη, εκτελούμε παντός τύπου χωματουργικές εργασίες προσφέροντας, πάντα, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Μπορούμε να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, με προτεραιότητά μας τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Θέτοντας σε προτεραιότητα τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας και με εφόδια τον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε αλλά και την πείρα μας, μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στα πιο απαιτητικά έργα και να σας εγγυηθούμε την άψογη και άμεση αποπεράτωσή τους.
 
  Εκσκαφές
  Κατεδαφίσεις
  Εκβραχισμοί
  Διανοίξεις δρόμων
  Καθαρισμοί οικοπέδων
  Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων
  Υδραυλικά Έργα
  Αρδευτικά έργα
  Εκσκαφές θεμελίων
  Αποχετευτικά δίκτυα
  Μεταφορά αδρανών υλικών 
  Μπαζώματα
  Επιχωματώσεις - Αποκομιδή μπαζών
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ


Με πολυετή εμπειρία και άψογο επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας, δεσμεύεται για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Κύρια αξία της επιχείρησής μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Αυτό γίνεται με την παράδοση των έργων στην ώρα τους, αποτελεσματικά και εντός προϋπολογισμού.

Το έμπειρο και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας μπορεί να αντεπεξέλθει ακόμα και στις πιο δύσκολες χωματουργικές εργασίες παρέχοντάς σας ασφάλεια αλλά και έγκαιρη παράδοση της εργασίας που σας ενδιαφέρει.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, έχουμε ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε μας πελάτη, εξισορροπώντας ποιότητα εργασιών και χαμηλές τιμές.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την αποπεράτωση κάθε χωματουργικής εργασίας στην Κω.