ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Κως


Η επιχείρησή μας “ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κω, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στο χώρο των χωματουργικών εργασιών προσφέροντας, πάντα, ποιοτικές υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Τα 2 τελευταία χρόνια έχει ενταχθεί στο δυναμικό της επιχείρησης και ο υιος. Έτσι, η επιχείρησή μας εξακολουθεί να προσφέρει χωματουργικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ενώ δεν παύει να ανανεώνεται και να εκσυγχρονιζόμαστε με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό από χωματουργικές εργασίες στην Κω, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες δίνοντας αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε είδους απαιτητικό έργο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ


Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων όπως φορτωτές, φορτηγά, περιστροφικές τσάπες και bobcat καθώς και έμπειρο προσωπικό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε άμεσα ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές χωματουργικές εργασίες σε όλη την Κω.

Αναλαμβάνουμε δημόσια και ιδιωτικά έργα από οπου μας ζητηθεί στην Κω και συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα και με επιτυχία σε κάθε έργο με έμφαση πάντα στην ικανοποίηση του πελάτη, ενώ όλες οι χωματουργικές εργασίες που εκτελούνται γίνονται βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Επιθυμώντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, η επιχείρησή μας, δε σταματά να εκπαιδεύεται, να εξελίσσεται και να ανανεώνει τον στόλο της ώστε να σας προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την αποπεράτωση κάθε χωματουργικής εργασίας στην Κω.