ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Χωματουργικές Εργασίες Κως

Η επιχείρησή μας “ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κω, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 25 χρόνια στο χώρο των χωματουργικών εργασιών προσφέροντας, πάντα, ποιοτικές υπηρεσίες στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Τα 2 τελευταία χρόνια έχει ενταχθεί στο δυναμικό της επιχείρησης και ο υιος. Έτσι, η επιχείρησή μας εξακολουθεί να προσφέρει χωματουργικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ενώ δεν παύει να ανανεώνεται και να εκσυγχρονιζόμαστε με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΣ
 
 
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο χωματουργικών μηχανημάτων όπως φορτωτές, φορτηγά, περιστροφικές τσάπες και bobcat μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στα πιο πολύπλοκα έργα.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του προσωπικού μας στις χωματουργικές εργασίες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε εργασία θα πραγματοποιηθεί άρτια.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για την αποπεράτωση κάθε χωματουργικής εργασίας στην Κω.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η επιχείρησή μας στην Κω, διαθέτοντας το απαραίτητο έμπειρο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, όσο και σύγχρονο εξοπλισμό μπορεί να αναλάβει κάθε χωματουργική εργασία, από το αρχικό μέχρι το τελικό στάδιο, χωρίς απρόοπτα και κανενός είδους πρόβλημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ